Onze CV service in Groningen

Problemen met uw CV komen altijd ongelegen. Heeft u problemen met uw verwarming in Groningen of omgeving? Wij staan dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar. Vooral in de winter is een goed werkende CV onmisbaar, doe daarom gerust een beroep op onze CV service!

Wat houdt onze CV service in?

Als u gebruikmaakt van onze CV service in Groningen, wordt u van begin tot eind geholpen met uw verwarming. Dat betekent dat wij u allereerst advies geven over de juiste keuze voor een CV ketel. Wij stellen een offerte voor u op en als u daarmee akkoord gaat, maken we een afspraak om uw CV te installeren. Onze vakmannen beschikken over jarenlange ervaring, u bent dus verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Om problemen te voorkomen kunt u er vervolgens voor kiezen om uw verwarming regelmatig te laten onderhouden. Eens per jaar komen we bij u langs en zorgen we ervoor dat CV problemen worden voorkomen.

Snelle spoedservice

Heeft u dringend hulp aan uw CV nodig? Ook dan kunt u op ons rekenen. Maak gebruik van onze 24 uurs service. Is het weekend, een feestdag of ’s avonds? Dat is voor ons geen probleem: we zijn voor spoedgevallen op elk moment van elke dag bereikbaar. Hiervoor kunt u ons bereiken op het nummer 0594 - 72 65 05. We zijn u in de regio Groningen met plezier van dienst!