CV installatie in Groningen

Bent u op zoek naar een ervaren CV installateur voor uw centrale verwarming in de regio Groningen? Zoek dan niet verder, maar neem direct contact op met een CV installateur van ons bedrijf. Uw CV ketel installeren we op vakkundige wijze en stemmen we vervolgens af op uw energiegebruik. Het kiezen van de juiste centrale verwarming is niet eenvoudig. Gelukkig kunnen onze experts u met raad en daad bijstaan. We nemen namelijk alleen toestellen in ons assortiment op die we zelf ook in onze eigen woning zouden willen zien.

Waarom kiest u ons voor CV aanleggen?

Centrale verwarming aanleggen houdt niet op bij het monteren van de ketel. Wij leveren naast ketels ook het nodige leidingwerk, de bijbehorende thermostaat en een expansievat. Zo bent u verzekerd van een goed werkend systeem waarmee u weer jaren vooruit kunt. Wij zijn u graag van dienst in Groningen en omgeving.

Kiest u ervoor de gehele CV installatie te laten regelen door onze monteur? Dan bent u niet alleen zeker van een precies afgewerkt resultaat, maar profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Uw waterleiding en afvoer deskundig en weloverwogen aangelegd
  • Professionele montage van uw ketel
  • Eventuele installatie van gas en gasleidingen

Wilt u meer weten over onze diensten, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0594 - 72 65 05, of vul het online formulier in. Voor CV installatie in Groningen en omgeving staan we voor u klaar!