CV lekkage in Groningen?

Moet u het water van uw CV ketel de laatste tijd wel erg regelmatig bijvullen? Komt er minder water uit uw kraan? Of signaleert u een plasje water bij uw ketel? In zulke situaties heeft u waarschijnlijk te maken met CV lekkage. Blijf niet afwachten om het zeker te weten, maar haal er meteen een specialist bij. Zo voorkomt u grotere overlast en beschadigingen, en ook hogere reparatiekosten. In de regio Groningen kunt u altijd een beroep doen op de vakmannen van ons bedrijf. Als uw CV ketel lekt, zorgen wij ervoor dat dit binnen de kortste tijd vlug en vakkundig hersteld wordt.

Snelle oplossing voor een lekkende CV ketel

Lekkage aan uw CV ketel moet vlug worden gerepareerd, dat begrijpen onze medewerkers als geen ander. Daarom bieden we u een snelle 24-uurs service: u kunt ons bij dringende gevallen als CV lekkage op elk moment van de dag bereiken.

Uw CV ketel lekt water? Waar de overlast ook zit: als allround monteur zorgen we altijd voor een passende oplossing. Aarzel daarom niet bij een vermoeden van CV lekkage, en pleeg een telefoontje naar 0594 - 72 65 05. We komen dan zo vlug mogelijk naar u toe om de hinder weg te nemen. In Groningen en omstreken zijn we u met plezier van dienst!